Koningsdag muziekplein Leusden

Jaarlijks organiseert de Oranje Vereniging Leusden in samenwerking met DE TIL het inmiddels populaire muziekplein.

Dit jaar alweer voor de 18e keer!

Het muziekplein voldoet aan de wens van de dertigers en veertigers , om ook voor deze leeftijdsgroep een aantrekkelijke koningsdag activiteit te organiseren.

Echter blijkt ook dat de jeugd en oudere jeugd sterk is vertegenwoordigd is tijdens de optredens in de ochtend en de middag. 

Dankzij eerdere edities van het muziekplein waar grote namen op het podium stonden, zoals Blinde Ed en Brand New Cadillac,  en het fantastische optreden van Mad Moose koningsdag 2017 kunnen we weer een band van naam toevoegen.

In de ochtenduren zal LIVE MUSIC ENTERTAINMENT voor een gezellige sfeer zorgen, waarbij hij u voor aanvang van de aubade alvast het koningsdag gevoel zal geven, dit kan onder het genot van een kopje koffie en een versnapering op het muziekplein voor DE TIL.

Dit jaar staat de band AMPLIFIER voor u op het podium, winnaar BATTLE OF THE BANDS 2016 tijdens de meerpaaldagen Dronten, deze allround band heeft ook een zeer geslaagde optreden verzorgd voor het KWF tijdens een benefiet avond.

Zij zullen een mix van Dance Classic, Rock& Roll , Top 40 en Nederlandstalig neerzetten, om 13.00uur zullen zij van start gaan en de laatste nummer zal voor 17.00uur ingezet worden.

Dankzij geluidverhuur Johan-Edwin-Johan, zullen de Dj’s Johan Timmerman en Edwin Kempers, in samenwerking met LIVE MUSIC ENTERTAINMENT en AMPLIFIER er voor zorgen dat deze middag op een feestelijke wijze wordt afgesloten.   

Wanneer

  • maandag 27 april 202011.00 - 17.00 uur