Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Stones Sessions Fort33 Leusden

STONES SESSIONS BRENGEN EERBETOON AAN THE ROLLING STONES 

In januari 2019 kun je in FORT33 een avond lang genieten van alle hits van The Rolling Stones. Paint it Black, Start Me Up, Brown Sugar, Angie en zo kunnen we wel even doorgaan.

Mick Jagger en Keith Richards zijn al decennia lang mythische figuren in de popmuziek. Het is daarom ook niet voor niets dat vijf talentvolle muzikanten van oa. Nielson, The Royal Engineer en Money & The Man zich op het rijke oeuvre van The Rolling Stones hebben gestort. 

De muziek van "The Best Rock'n Roll band in in the world" gaat terug tot begin jaren zestig en is voor veel muzikanten een enorme inspiratiebron. 

Deze jonge artiesten van eigen bodem storten zich vol overgave op alles wat de Stones met zich meebrengen. Verwacht dus en aaneenschakeling van wereldhits als Satisfaction en Beast of Burden, verpakt in een psychedelische Rockshow waar de messcherpe gitaarriffs de boventoon voeren. De band toert vanaf 2018 langs alle buurtzalen en festivals met een dampende Rolling Stones revival waar niemand omheen kan.

kijk hier naar de Aftermovie Stones Sessions

 

Wanneer

  • Deur open 20:00 uur

Prijzen

  • € 12,50 Deurverkoop € 14,50