Prinse(sse)ndagen op Paleis het Loo

Museum Paleis Het Loo organiseert in de zomervakantie voor jonge museumbezoekers tien Prinsen- & Prinsessendagen. Vanwege de enorme belangstelling van de afgelopen jaren zijn er extra dagen bijgekomen. De tuinen en stallen vormen het sprookjesachtige decor voor dit zomerevenement waar kinderen zich voor een dag een echte prins of prinses kunnen voelen.

In de paleistuinen kan kennis worden gemaakt met het koningspaar Willem & Mary en hun hofhouding. Kinderen kunnen zich laten schminken, zelf een kroontje versieren of een medaille maken. Natuurlijk mogen de kinderen als prins of prinses verkleed naar Paleis Het Loo komen. Er zijn verschillende activiteiten, zoals een goochelshow door een toverlakei, een theatervoorstelling en een stokpaardjes-race. Ook rijdt er weer een witte sprookjeskoets die de jonge prinsen en prinsessen naar de tuinen brengt (€1,- p.p. extra). En niet te vergeten veel klimplezier in Speelpaleis Het Loo.
Sprookjesdecor

De tuinen en stallen vormen het sprookjesachtige decor op de Prinsen- en Prinsessendagen. Een boordevol programma met allerlei gezellige kinderactiviteiten, leuk voor meisjes én jongens. Ontdek je talent bij het pijl- & boogschieten, de stokpaardjes-race en bereid je voor op een Prinsen- en Prinsessenbal!

Wanneer

  • elke dinsdag, woensdag en donderdag t/m 20 augustus 202010.00 - 17.00 uur

Prijzen

  • € 8,50 Vanaf 13 jaar met e-ticket 1,00 korting Museumkaarthouders en BankGiro Loterij VIP-KAART gratis toegang
  • € 5,00 Van 4 t/m 12 jaar Kinderen met een museumkaart of tot en met 3 jr gratis entree. Neem wel op de dag zelf ook de museumkaart mee!
  • Een entreeticket geeft toegang tot de Prinse(sse)ndagen, de tuinen, stallen, restaurants, het dak en de Oranje-wandeling door het paleispark.