GKL Sing Together "Back in Time"

Onder het motto 'Back in Time' geeft het Leusdens gemengd koor 'Sing Together' een concert.

Het koor zingt een aantal tijdloze songs uit de jaren '50 tot '90aangevuld met een enkel eigentijds nummer. Wat dacht u van de Troubadour, waar Lenny Kuhr het Eurovisie Songfestival mee won, maar ook oude Beatles-songs, Simon & Garfunkel, The Mamas & The Papas en diverse musicalsongs.

Dirigent van het koor is Marijke van Leerzem. Muzikale begeleiding Caroline Kuijpers, piano, en de Backfield Brothers.

De kerk wordt aangekleed met allerlei attributen uit die periode, variërend van een oude broodrooster tot een bromfiets. Wie kent ze niet de Tomado rekjes en de oranje gebloemde trommeltjes uit de jaren 60 en 70.

Na afloop van het concert nodigen wij u uit om met de koorleden na te praten onder het genot van een hapje en een drankje.

• € 12,50 Kaartjes zijn (incl. consumptie) te koop bij The Readshop, de Bruna en de koorleden.