Carnavaloptocht Achterveld

Hessenweg 0
3791 PN Achterveld

Dan trekken de 400 leden van carnavalsvereniging De Puupenkoppen met de meest prachtige wagens door de dorpskern.

De Puupenkoppen beweren de mooiste optocht van boven de rivieren te hebben.

THEMA: ?

Het is zeker aan te raden om zondag 23 februari naar Achterveld in de gemeente Leusden te rijden.

Om 13:00 uur begint de optocht.

Start: De Vor, Hessenweg richting Barneveld, langs Huize Sint Joseph, linksaf Ruurd Visserstraat, linksaf Jan van Arkelweg, rechtsaf Walter van Amersfoortstraat, linksaf Pater Stormstraat, bij de kruising “Hessenweg - Kon Julianaweg - Pater Stormstraat zal de optocht ontbonden worden.

De Prinsenwagen zal het defilé van de deelnemers afnemen op de kruising: Walter van Amersfoortstraat – Pater Stormstraat.

Na de optocht zal de Prinsenwagen parkeren aan de Hessenweg tegenover De Roskam t.b.v de prijsuitreiking welke rond 16.00 uur zal plaatsvinden.

U kunt na de optocht een afzakkertje nemen in de Hessenkar, ook kunt u hier heerlijk dineren.

Nog een carnavalsoptocht in de regio.

• zondag 23 februari 2020om 13.00 uur