Kleindierenmarkt Barneveld

Contact

Adres:
Thorbeckelaan 123
3771 ED Barneveld
Plan je route

De Kleindierenmarkt is iedere woensdagochtend in Barneveld. Het is een plek waar je gezellig overdekt rond kunt wandelen en kunt genieten van talloze leuke en bijzondere (huis)dieren. Maar je kunt er ook terecht als je op zoek bent naar een klein huisdier. Het aanbod is heel divers. Je vindt er onder andere tamme konijnen, duiven, cavia’s, woestijnratten, muizen, hamsters, chinchilla’s en fretten.

Honden zijn niet toegestaan op de Kleindierenmarkt.

Op de Kleindierenmarkt vind je alles wat je nodig hebt voor je huisdier. Er zijn tientallen standhouders die de meest uiteenlopende dierbenodigdheden aanbieden. Vaak tegen een scherpe prijs. Ben je op zoek naar een hamsterkooi, een onderkomen voor je cavia of konijn? Grote kans dat je slaagt op de Kleindierenmarkt in Barneveld. Ook is er een keur aan diervoeders te vinden.

Er worden voor de vogelliefhebbers, ook iedere woensdag, vogelmarkten georganiseerd. Davelaar Vogel- en Diervoeders en de vogelvereniging Kweeklust uit Voorthuizen organiseren al vele jaren deze unieke vogelmarkten, die door steeds méér vogelliefhebbers uit de weide omgeving bezocht wordt.

Op de markt zal er een breed assortiment aanwezig zijn voor zowel kwekers als particuliere vogelhouders. Op de markt staan verschillende stands met accesoires, vogelvoeders, vogelkooien etc. Ook vogels worden natuurlijk te koop aangeboden; kwekers die overtollige koppels verkopen of ruilen en natuurlijk verschillende handelaren. Er zijn veel opkopers aanwezig en ook voor de individuele “verkoper” is er ruimte gereserveerd.

Met uitzondering van duiven en fazantachtigen kunnen alle soorten vogels worden ingebracht.

 

Wanneer

  • woensdag 12 augustus 202008.00 - 12.00 uur
  • woensdag 19 augustus 202008.00 - 12.00 uur
  • woensdag 26 augustus 202008.00 - 12.00 uur
  • woensdag 2 september 202008.00 - 12.00 uur
  • woensdag 9 september 202008.00 - 12.00 uur

Prijzen

  • Gratis De Extra Vogelmarkten, op zaterdag, is geopend van 08.30 – 12.00 uur, Entreeprijs € 3,- p.p.