Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Foto-expositie 'Insecten in een kleine stadstuin' Koetshuis Stoutenburg

Vanaf 1 oktober exposeert Jan de Gier, amateur natuurfotograaf,  zijn prachtige foto’s met als thema 'Wat leeft er allemaal in een kleine stadstuin' in de filmzaal van het Koetshuis Stoutenburg

Deze expositie is te bewonderen tijdens de openingstijden van het Informatiecentrum (Woensdag, zaterdag en zondag 12.30-16.30 uur. Van november t/m februari op woensdag gesloten.)

Jan de Gier geeft ook een lezing op dinsdag 12 november 2019 van 19.30 – 21.00 uur. Kosten voor deze lezing zijn € 4,00 Beschermer; € 5,00 Niet Beschermer. Aanmelden kan via de website.

Klik hier als u zich wilt aanmelden voor de lezing van 12 november 2019

Jan de Gier, 26 jaar, woonachtig in Nijkerk is hovenier in het dagelijks leven. Zijn hobby is fotograferen. De meeste foto’s van de bloemen en insecten maakt hij thuis in zijn tuin. In polder Arkemheen, een van de oudste polders van Nederland, gelegen nabij de Gelderse plaats Nijkerk, is hij veel te vinden om vogels te fotograferen. Wild spotten en fotograferen doet hij op de Veluwe. Met zijn prachtige foto’s heeft hij diverse prijzen gewonnen.

Volg hem op zijn facebookpagina.

Veel mensen hebben een tuin. Het maakt niet uit hoe klein of groot, in elke tuin kan er iets te beleven zijn. De tuin bestaat uit veel verschillende vaste planten, wat dan ook weer veel verschillende insecten aantrekt. Bijv. vliegen, honingbijen, solitaire bijen, vlinders, libellen en vogels. In deze lezing heeft de bij een hoofdrol, het gaat al jaren slecht met de bij en wat kunnen we hiermee. Hoe kunnen wij de bij helpen? Aan de hand van foto’s en achtergrondinformatie over de insecten (hoe nuttig ze kunnen zijn) neemt Jan de Gier u mee op dinsdag 12 november aanstaande. Aanvang 19.30 uur.  Vergeet niet u aan te melden!

 • Voor

  Natuurliefhebbers, volwassenen

 • Honden

  Niet toegestaan

 • Kosten

  Gratis

 • Locatie of vertrekpunt

  Informatiecentrum Koetshuis, Stoutenburgerlaan 4, 3835 PB Stoutenburg

Prijzen

 • Gratis