Album release Shoot The Messiah ft. Hordearii & Kid Harlequin

Na een periode van veel optreden en schrijven is de tijd daar.
Het eerste echte album van Shoot The Messiah is eindelijk in zicht.
Op 12 juli zal het album “Kill All Gods” aan de wereld getoond worden.

Timetable:
20:00 Deuren open
20:30 Kid Harlequin
21:45 Hordearii
23:00 Shoot The Messiah

Shoot The Messiah is een thrash/death metalband die gevormd is in het begin van 2015. Dit begon toen de bassist Michael Lubbersen zich bij de formatie van vocalist/gitarist Leroy de Raad, lead gitarist Serge van der Haar en drummer Simon Hofman voegde, met het idee om brute muziek te maken. Sommige bandleden kende elkaar al door hun vorige band: Morgellon. Het was duidelijk dat er een verschil zat in metal stijlen. Maar deze verschillen mengde zich samen tot een brute, gepassioneerde en een gedifferentieerde constructie dat Shoot The Messiah is geworden.

Hordearii

Een bijnaam gegeven aan gladiatoren die vochten voor hun vrijheid. Dit is een strijd die zij blijven voorzetten.
De muziek die Hordearii maakt kan geïdentificeerd worden als Death/Trash metal uit het hart van Nederland.
Door de brede muzieksmaak van de bandleden, is er een grote diversiteit aan stijlen te horen in de songs. Verschillende breaks zijn gemixt met intense blastbeats van de drummer, terwijl de gitarist zijn snelle riffs blijft spelen. Dit is een combinatie van de modern sound met een stoer leer bikerjasje aan.
Kid Harlequin komt uit de dampende rook van arbeiders stad Rotterdam en maakt vuige rock i.c.m. live electronica.
Met deze unieke sound, verkreeg deze 5 mans formatie, aftershows van niemand minder dan Alter Bridge en Placebo in de HMH en Ziggo Dome. Bovendien mochten ze de support verzorgen van legendarische bands als Korn, MUSHROOMHEAD OFFICIAL, Green Lizard en Raketkanon

Kid Harlequin gooit graag op een gepolijste manier de beuk erin. De band laat zich kenmerken door een sound met strakke gitaar riffs, vuige elektronica, melodieuze zang en vooral een energieke live performance. Deze sound is te vergelijken met bands als: Nine Inch Nails, A Perfect Circle, Deftones.

Op het meest recente album ITCH zijn er toffe samenwerkingen getroffen. Zo zijn er strijkers te horen en heeft Marcela Bovio (Stream of Passion) een fantastische bijdrage geleverd met de song Hounds.

• € 7,50