Royal Park Live Paleis Soestdijk

Van harte welkom op Royal Park! Een bijzonder zomeravondconcert op een historische plek waar genieten voorop staat. De poorten gaan aan het einde van de middag voor je open en tegen het vallen van de avond staat de hoofdact op het podium. Eerder gaven Damien Rice, Sting, Counting Crows, Jack Johnson en Van Morrison al optredens op Paleis Soestdijk.

We zijn te gast op Koninklijke grond. Tot en met 2004 werd Paleis Soestdijk nog bewoond door Prinses Juliana en Prins Bernhard. Tijdens Royal Park is het paleis het sprookjesachtige decor van de concertavond. Zowel staand in de paleistuin als zittend op de tribune heb je een prachtig zicht op het podium.

In de paleistuin staan diverse foodtrucks voor je klaar met een variëteit aan eten of geniet je van mooie wijnen. Maar met de picknickbox maak je jouw Royal Park-beleving pas echt compleet. Geniet aan het begin van de avond van een krokante baguette belegd met een romige ERU smeerbare kaas met daarnaast heerlijke hapjes en een lekkere fles witte wijn. De picknickbox kun je alleen vooraf bestellen.

15:00: Parkeerterrein open

16:00: Terrein open

16:30: Aanvang voorprogramma’s

21:00: +LIVE+