Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Open Dag op De Paardenkamp Soest

De nieuwe bewoners maken hun opwachting tijdens de Open Dag op zaterdag 18 mei. Wie zijn zij? Wat hebben ze in hun leven allemaal meegemaakt en hebben ze misschien al vriendschap gesloten met één van hun nieuwe maatjes op De Paardenkamp? We stellen Bruce, Shetviola en de andere nieuwkomers graag aan je voor.

Natuurlijk is er nog veel meer te doen: tijdens een van de rondleidingen leer je meer over het werk van De Paardenkamp en haar bewoners. Daarnaast zijn er verschillende marktkramen met leuke paardenartikelen en kun je rondstruinen op de rommelmarkt. Hoefsmid Gijsbert staat klaar om over zijn werk te vertellen en in de ring is er een demonstratie met Fjorden voor een koets te zien. Ook voor de jongste bezoekers is er genoeg te beleven: zij kunnen deelnemen aan een junior-rondleiding, knutselen met hoefijzers, mogen ponyrijden en hebben de mogelijkheid om gratis nagelstickers te plakken.

Rond half vier mogen de paarden van het weiland terug naar hun stal, de één rustig in stap, de ander heeft wat meer haast. Altijd een mooi schouwspel om te bekijken. Kom je onze paarden een bezoekje brengen?

Wanneer

  • Er is voldoende parkeergelegenheid, volg de borden P-Paardenkamp ter plaatse.

Prijzen

  • Gratis