Snertloop Nijkerk

De locatie van de loop zal evenals voorgaande jaren de N.S.C. Burcht te Nijkerk zijn. Bij de kantine van N.S.C. Nijkerk kun je onder andere je startnummer ophalen, na-inschrijven en na afloop van de wedstrijd een gratis kop Snert bemachtigen (bij het laten zien van je startnummer). Ook is er evenals vorig jaar de mogelijkheid om gebruik te maken van de kleedkamers en de douches van N.S.C. Nijkerk.

Afstanden
Dit jaar wordt er bij de Snertloop voor het eerst een 10 Kilometer Wedstrijd georganiseerd. Je kan aan de 10 Kilometer meedoen vanaf 15 jaar. Voor de 5 Kilometer wordt een leeftijd van minimaal 12 jaar geadviseerd. Voor kinderen jonger dan 12 jaar is er ook dit jaar weer een Kidsrun!

Tijdschema
11:45 Kidsrun
4 t/m 5 jaar: 1 rondje
6 t/m 8 jaar: 2 rondjes
9 t/m 12 jaar: 4 rondjes
12:30 Prijsuitreiking (Kidsrun)
13:00 WPE Adviseurs & Accountants 5 Kilometer Wedstrijd
13:05 Ebo van den Bor 10 Kilometer Wedstrijd
14:15 Prijsuitreiking (5 & 10KM)
Dit jaar is er voor zowel de 5 als de 10 KM tijdsregistratie aanwezig!

Parcours
Alle drie de afstanden voor de Kidsrun zullen gelopen worden in rondes om het voetbalveld van N.S.C. Nijkerk. Een rondje staat gelijk aan (ongeveer) 350 meter.

De Kidsrun is GRATIS! Wel even inschrijven.

Inschrijven 5 en 10 km. zie oranje banner bovenaan de pagina.

• zaterdag 11 januari 2020om 11.30 uur

Reviews