Nacht van de Militaire Muziek Soesterberg

Een uniek muziekfestival te midden van de grootste militaire collectie van Nederland, dat is de Nacht van de Militaire Muziek. Geniet van een veelzijdig muzikaal programma uitgevoerd door 200 militaire musici in samenwerking met bekende artiesten. Dit jaar is het thema '75 jaar vrijheid'.

Veelzijdig festival

Op zaterdag 20 maart 2021 vindt de 6e editie van de Nacht van de Militaire Muziek plaats. Op die avond kun je genieten van ruim 35 optredens verzorgd door meer dan 200 musici. Zorg dat je erbij bent!

Bijzonder evenement
De Nacht van de Militaire Muziek is het gezelligste muziekfestival van het jaar!

Meer dan 200 militaire musici brengen deze avond verspreid over zeven podia een gevarieerd programma ten gehore: tango nuevo, nieuwe composities, traditionele big bands, groot koper, Curaçao-latin, marsen uit de 19e eeuw en 2 historische lezingen. Neem ook je rust, scoor een drankje of hapje en geniet van het beste uitzicht op de sfeervol aangelichte vlieg- en voertuigen uit de collectie van het Nationaal Militair Museum.

Dit jaar is het thema ?.

Bekijk hier de trailer van de Nacht van de Militaire Muziek om een impressie te krijgen van de sfeer van voorgaande jaren tijdens deze zeer veelzijdige muziekavond!

Speciale gasten

Jaarlijks is de Nacht van de Militaire Muziek een unieke samensmelting tussen 's lands militaire orkesten en fanfares en bekende artiesten uit binnen- en buitenland. Dit jaar geven daarnaast ook militaire musici van onze oosterburen acte de présence. 

Praktische informatie

Het NMM is geopend vanaf 18.30 uur. De zalen openen om 19.00 uur en het festival start om 19.30 uur. Het grootste deel van de voorstellingen is rond 23.30 uur afgelopen.

Verspreid door het museum zijn er verschillende horecapunten te vinden waar u - tegen betaling - kunt genieten van een hapje en een drankje.

Op de avond zelf ontvangt u het programmaboekje.

Tickets voor dit muziekfestival zijn zowel online als bij de kassa te koop. De ticketprijs bedraagt € 17,50 inclusief entree tot het museum. Wij raden u aan tijdig tickets te kopen, omdat de eerdere edities helemaal uitverkocht waren.

Let op: de museumkaart, veteranen- of Defensiepas en andere kortingspassen zijn niet geldig als toegangsbewijs voor dit evenement. 

 

Wanneer

  • zaterdag 20 maart 202119.30 - 02.00 uur
  • Let op: de museumkaart, veteranenpas en andere kortingspassen zijn niet geldig voor dit evenement. Datum is nog niet bevestigd.

Prijzen

  • € 17,50 incl. servicekosten & parkeren Voor de Nacht van de Militaire Muziek is een evenemententicket nodig, toegangspassen (zoals de Museumkaart of Defensiepas) zijn niet geldig voor evenementen van het NMM.