(Tip) Landgoed ISVW

Conferentiecentrum voor al uw (meerdaagse) vergaderingen en trainingen

Ons conferentiecentrum ligt volop in het groen en maakt deel uit van een sfeervolle accommodatie. De ISVW heeft een maatschappelijke opdracht, alle inkomsten uit het horecabedrijf komen volledig ten goede aan de filosofiebeoefening waarvoor de Internationale School voor Wijsbegeerte bijna 100 jaar geleden is opgericht.

Het charmante hoofdgebouw uit 1917.
Daar bevinden zich de receptie, riante lounge, restaurant, zalen en bar
Gebouw De Kuilen, een in Scandinavische stijl opgetrokken accommodatie, waarin 5 zalen zijn gevestigd. Bekijk onze vergaderarrangementen en vind uw ideale vergaderzaal nabij Utrecht.

Een nieuwe hotelvleugel bestaande uit 38 comfortkamers en een suite verdeeld over twee verdiepingen. Alle kamers zijn smaakvol ingericht en hebben een douche of bad, een apart toilet, telefoon, een plasmatelevisie en een ruim balkon gericht op het zuiden. U kunt direct online een hotelkamer boeken.

Het hotelgebouw heeft 50 eenpersoons- en 10 tweepersoonskamers.
Alle kamers zijn voorzien van een badkamer met douche en toilet, telefoon en televisie - bekijk de hotelkamers

De zalen en hotelkamers van onze vergaderlocatie beschikken over draadloos internet, waar u gratis gebruik van kunt maken.

Makkelijk bereikbaar, goed en onbetaald parkeren en in de bossen van Leusden treft u ons sfeervolle restaurant. Graag nodigen we u uit om onze culinaire mogelijkheden te ervaren. Onze keuken werkt vooral met biologische of anderszins verantwoorde (streek)producten in de verrassende menu's en buffetten die we serveren.
http://www.landgoedisvw.nl/nl/keuken/