Restaurant De Mof Leusden

In het sfeervolle restaurant kunt je van woensdag t/m zondag genieten van smaakvolle diners en op zaterdag en zondag van heerlijke lunches. De ambitieuze koks verrassen je met bijzondere seizoensgebonden gerechten, proeverij-menu’s en wisselende à la carte gerechten. Tevens bent je van harte welkom voor een high tea of high wine, waarbij we u zowel koude als warme lekkernijen voorschotelen.

À la Carte   Proeverijmenu   Impressie  

Restaurant De Mof beschikt over een gezellig restaurant, maar ook over een ruim terras. Dit is bovendien overdekt en verwarmd. Met uitzicht op de bosrijke omgeving is het hier heerlijk toeven. Maandag en dinsdag zijn ze gesloten, maar is het restaurant wel te boeken als locatie voor speciale gelegenheden en festiviteiten. U bent van harte welkom.

Trouwen bij De Mof

De Mof is dé locatie bij uitstek voor een volledig verzorgde en onvergetelijke bruiloft. Ze zijn niet alleen officiële trouwlocatie van de gemeente Leusden, maar bieden je ook mogelijkheden die je nergens anders vindt. Ze kunnen je indien gewenst letterlijk alles uit handen nemen. Van locatie tot ambtenaar, van catering tot bruidsbloemen. Het restaurant & partycentrum is met verschillende ruimtes geschikt voor groepen van 10 tot zelfs enkele honderden personen. Bovendien bieden ze je enkele unieke manieren om te trouwen.

Wilt u iets speciaals?

Wat dacht je van een high tea of high wine? Wellicht een volledig verzorgde BBQ? Je kunt barbecueën in de fraaie tuin of overdekt in de nieuwe tuinzaal. Dus ongeacht het weer, je kunt altijd droog genieten van de lekkerste stukjes vlees uit de regio. Laat je feestelijk én culinair verwennen en vier jouw feestje bij Restaurant & Partycentrum De Mof. Succes gegarandeerd!