Jeroens Paviljoen Leusden

Over Jeroens Paviljoen

Na jaren op de golven van het zakenleven te hebben gedeind, gooide ik het roer drastisch om. Met Jeroens Paviljoen is een droom uitgekomen. Mensen zijn zoveel leuker dan cijfers. Met mijn enthousiaste ‘reddingsbrigade’ snellen we je te hulp tijdens koffie, lunch en lounge. Wij houden van service die op de huid gebakken is. En dat verschil merk je. In alles.

Thuishaven voor iedereen

Veel clubs uit het Leusdense verenigingsleven vonden de weg al naar Jeroens Paviljoen. Fietsers, jazzliefhebbers, de avondvierdaagse en niet te vergeten onze ‘senior guests’ die samen geregeld een ouderwets leuke ochtend komen beleven. Nergens kabbel je namelijk zo lekker als bij ons. Bij ons ben je uit én thuis. Van welke club ook. Nieuwsgierig? We vertellen je graag meer.

Bijeenkomst of iets te vieren?

We verzorgen de lekkerste high teas of high wines. Pak je graag uit voor je verjaardag of jubileum? Zoek je dé ideale plek voor je bedrijfsborrel, personeelsavond, vergadering, workshop of presentatie? We hebben alles in huis. Luxe borrelhapjes, walking diners of entertainment. Van bitterbal tot kreeft: we maken het zoals jij dat wilt. Zowel binnen als buiten op ons enorme zonneterras voel je de relaxte bries.

Bij jeroen altijd huisgemaakte appeltaart met vers geklopte slagroom!

Openingstijden

• Openingstijden Maandag: 10:00u – 18:00u Dinsdag: 10:00u – 18:00u Woensdag: 10:00u – 18:00u Donderdag: 10:00u – 18:00u Vrijdag: 10:00u – 21:00u Zaterdag: 10:00u – 18:00u Zondag gesloten