(Tip) Pannenkoekenrestaurant Bergzicht

Contact

Adres:
Doornseweg 23
3931MH Woudenberg
Plan je route

Pannenkoekenhuis Bergzicht, gelegen aan de N227, de doorgaande weg van Amersfoort naar Maarn/Doorn, wat vroeger beter bekend was onder de naam “Aart Jansen”, is al jaren een begrip in de omgeving.

Het pannenkoekenhuis ligt aan de rand van het bos en vlakbij de Leusderhei, wat maakt dat uw bezoek aan het restaurant prima te combineren is met een wandel- of fietstocht in de omgeving langs één van de vele bezienswaardigheden of met een bezoek aan het “Henschotermeer”. Ook kunt u diverse recreatieve activiteiten combineren met het eten van een lekkere pannenkoek. Uw auto kunt u parkeren op een ruime parkeerplaats en ze beschikken tevens over diverse oplaadpunten voor uw elektrische fiets of scootmobiel. Zelfs uw paard kunt u stallen in één van de paardenboxen terwijl u kunt genieten van een heerlijke maaltijd of een drankje. Het restaurant is toegankelijk voor minder-validen en beschikt over een ruim invalidetoilet.

Naast een ruim assortiment van pannenkoeken, poffertjes of diverse lunchgerechten ( die ook na lunchtijd verkrijgbaar zijn), bent u natuurlijk ook van harte welkom voor een kopje koffie met gebak of een drankje op één van de gezellige terrassen, in de serre of in het sfeervolle restaurant.
Tevens serveren zij verschillende seizoengerechten, zoals maaltijdsalades en verse aardbeien in de zomer; stamppotten, glühwein en erwtensoep in de winter. Zij proberen u elke maand te verrassen met een nieuwe “pannenkoek van de maand” en vergeet u hun specialiteit “Jagerspannenkoek met haas- en reevlees” niet eens uit te proberen.

Omdat zij het beslag op ambachtelijke wijze zelf maken, kunnen zij u altijd heerlijke pannenkoeken of poffertjes serveren van hoogwaardige kwaliteit. Ook met diverse diëten en allergieën kunt u hier terecht.

Vanaf 6 personen is het mogelijk om een reservering te maken. Voor gezelschappen vanaf 30 personen kunnen zij u een arrangement op maat aanbieden. Een aantal arrangementen hebben zij al voor u samengesteld en deze zijn terug te vinden op de website www.pannenkoekenhuizen.com

Naast kwaliteit staan snelheid en gastvrijheid hoog in het vaandel. Dit betekent dat u niet lang op een tafel hoeft te wachten, dat u snel en vriendelijk geholpen wordt door één van de medewerkers en dat uw bestelling na niet al te lange tijd bij u gebracht wordt. Zij doen er elke dag weer alles aan om zo goed mogelijk aan uw wensen te kunnen voldoen.

Bent u nieuwsgierig geworden? Zij verwelkomen u graag in het restaurant.