Arrangementen VVV Leusden

In de media

Fiets- en wandelboekje Leusden

VVV Leusden, fietsboek met 7 prachtige fietsroutes en het wandelboek met 10 prachtige wandelroutes in en om Leusden.

Klik op een foto voor de routes.

Het fiets en wandelboek zijn te koop voor € 3,95 per stuk.

Als u beide boekjes tegelijk koopt dan krijgt u € 1,00 korting.

Landgoed ISVW

U start uw arrangement in de ochtend (aankomst vanaf 09.00 uur) bij Landgoed ISVW in Leusden met koffie of thee & bonbon en het stallen van uw bagage.
Indien de incheck van de kamer mogelijk is verzorgen we dit graag al...

17/10/2015
Farm Visit

Rondleiding melkveebedrijf

Op ons melkveebedrijf melken wij onze 100 melkkoeien met 2 melkrobots. Een melkrobot is een machine waardoor de koe automatisch gemolken wordt. De robot reinigt automatisch de spenen en sluit...

B&B - Theehuis Mon-Chouette

is te vinden in een landelijke omgeving. Vroeger waren het de stallen van de boerderij, nu een gezellig theehuis. Het theehuis heeft zijn naam te danken aan de steenuilen die in onze opstallen huizen. Chouette is de Franse...

Treeker treks Leusden

Treeker Treks is een bedrijf gespecialiseerd in ligfiets- en fietstoers, al of niet aangevuld  met excursies naar o.a. Amersfoort of tuinbouwbedrijven zoals rondleidingen in een peren-, kersen- of...

Treeker Treks
Voor (lig)fietsgasten die graag langer willen vertoeven in een afwisselend landschap van water,  landerijen, bos- en heide én op korte afstand van het historische centrum van Amersfoort.
Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort
Van der Valk Hotel Leusden - Amersfoort ligt aan de A28, nabij Amersfoort. Steden als Utrecht en Apeldoorn zijn makkelijk te bereiken.
Klompenpaden rondom Leusden
Klompenpaden rondom Leusden zijn rondwandelingen in het agrarisch cultuurlandschap.
My Trik

My Trik organiseert verschillende tochten met de Trikkes door de prachtige historische binnenstad van Amersfoort en omgeving.

Een Trikke is een elektrische driewieler. Groen, veilig en gemakkelijk!
Hij is eenvoudig te...

Pluktuin Stoutenburg "in de vrolijke mortier"

In onze kleurrijke bloemenpluktuin groeien heel veel soorten bloemen zoals dahlia’s, rozen, lathyrus. goudsbloemen, korenbloemen, zinnia’s enz.
U kunt zelf uw bloemen plukken en daarmee een zelfgemaakt boeket...

Kanocentrum "Boerderij Berg"
Wilt u iets aktiefs doen in de natuur en op het water, dan is kanoën leuk en ontspannend om te doen. Je komt met de kano op plekken waar je met de auto, fiets of wandelend niet kunt komen.